Hei! I denne videoen viser jeg hvordan å dekorere negler med permanente markører :) En enkel og rask måte å få en perfekt manikyr!

 

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #mixandmatch #youtuber #schoolsupplies #school #skole #doityourself

I dag viser jeg 5 sommerlig negledesign. Og dere trenger ikke å ha noen nail art tools for å lage de. Alt finner dere hjemme! :) Også, noen dager siden nådde jeg 1 MILLION abonnenter på YouTube kanalen min. Vil gjerne takke til alle som ser på videoene mine. Jeg setter pris på dere <3

 

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #sommer #summernailart #mixandmatch #vannmelon #ocean #hav #skyer #minion #penguin #youtuber 

Hei! Her er tutorial jeg laget i samarbeid med MissJenFabulous. Har laget disse sorte og hvite mix & match negler :)

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #svart #hvit #mixandmatch #blomster #florar #yinyang

Her er ny no tool nail art tutorial, allerede min fjerde:) I videoen viser jeg 5 flotte neon negledesign som du kan gjøre bare med en neglelakk pensel og tannpirker. Alle 5 er veldig enkle og rask å lage. Håper dere liker videoen og skal prøve å lage de selv :) 

 

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #bjørn #sommerfugl #cupcake #muffin #maling

Hei! I denne videoen viser jeg en vakker manikyr, perfekt for en fest! Den kombinerer zebra og leopard print med geometriske former og sterke neonfarger - kul nail art for en crazy night out med venner ;)

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #party #fest #festnegler #partynails

Hei! Long time no see :) Jeg har en ny nail art video for dere. Det er toothpick nail art, allerede mitt fjerde episode. Denne gangen viser jeg hvordan å lage en flodhest, katter, sauer, Minnie mus og en søt suggar skull, perfekt for den kommende Halloween :) Håper dere liker videoen!

 

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #halloween

Her er ny no tool nail art tutorial, allerede min tredje:) I videoen viser jeg 5 flotte neon negledesign som du kan gjøre bare med en neglelakk pensel. Alle 5 er veldig enkle og rask å lage, perfekt for dere nybegynnere med ingen nail art verktøy. Håper dere liker videoen :) Hvilke design er din favoritt? 

No Tool Nail Art

No Tool Nails

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #blomster #mus #rainbow

Vi hadde fantastisk vær her i Bergen de siste dagene! :) Og siden sommeren har endelig kommet filmet jeg vakkre mix & match sommer negler. De inkluderer sjøstjerner, skjell, havet og en glitrende aksent på ringfingeren. Selv om du ikke er vant til slike sprø negler, er sommeren en perfekt tid til å prøve dem. Lykke til!

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #sommer #havet #strand #ferier

I denne videoen viser jeg hvordan å lage fem søte negledesign inspirert av dyrene! Jeg laget en ku, flamingo, ugle, panda og en bie :) Disse designene er perfekt som en aksent på ringfingeren. Jeg jobbet veldig hardt på video, og jeg elsker det endelige resultatet. Håper at dere liker den også! 

Animals Nail Art

dyrene negledesign

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #dyr #dyrene #ku #flamingo #ugle #panda #bie

Hei! Jeg har en super kul negledesign for å dele med dere. Denne gang har jeg laget stitched nails. Du kan bytte den rosa neglelakk for en andre farge hvis du foretrekker det, men jeg bare elsker hvordan rosa, hvit og svart ser ut sammen. Liker dere neglene? God Påske!

Cute Nails

søte negler

Negler

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #rosa #påske #fashion #blogg

Hei! Denne gangen filmet jeg One Direction negler! Fikk så mange forespørsler om å lage denne videoen. Jeg tror disse neglene er perfekt for en 1D konsert :) Liker du One Direction? Jeg vil ikke kalle meg selv en Directioner men liker musikken. Vennligst dele denne videoen med alle One Direction fans du kjenner, haha! Takk :)

One Direction Nails

One Direction Negler

#onedirection #1d #negler #NailArt #Nails #video #negledesign #youtube #diy #mote #gjørdetselv #directioner #directioners

Hei! I denne videoen viser jeg en nydelig mix & match manikyr. Når du lager mix & match negler er det viktig å velge 2 eller 3 hoved neglelakk farger. Deretter kan du lage forskjellige design som kombinerer disse fargene. Elsker mix & match neglene, synes de er kjempe kult og spennende. Perfekt for våren og sommeren! Liker dere? 

Mix & Match Negler

Mix And Match Nails

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote

Hei jenter! Jeg har seks nye negledesign for dere! Denne gangen alle er laget med hjelp av et sugerør! Ja, som du skal se i videoen, sugerør er faktisk en super praktisk negledesign verktøy. Den hjelper deg å lage perfekte sirkler og andre former. Hvilke design er din favoritt? Ha en fin søndag kveld!

straw nail art

sugerør negledesign

 

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #sugerør

Hei! Her er seks ny negledesign for dere! Alle er laget bare med hjelp av en tannpirker.  I videoen viser jeg hvordan å lage et hjerte ballong på himmelen, kyss, hjerte leopard print, hundepoter og to flotte mosaikk design. Noen av disse designene er perfekt for den kommende Valentinsdag;) Håper dere liker videoen!

Negledesign


Tannpirker negledesign

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen

Hei! Det er tid for ny negledesign tutorial :) I videoen viser jeg fem negledesign inspirert av impresjonisme pluss en color-blocking design. Designene er så lett å lage og du trenger ikke noen nail art tools! Håper du liker dem!

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen

Hei! her er en ny no tool nail art video for dere alle :) Negledesign jeg har laget denne gang er: en ninja turtle, en blomst, en pingvin,ballongene og et spøkelse! Alle er veldig enkel og rask å lage. Og selvfølgelig du trenger ikke noen nail art verktøy for å lage dem. Fortell meg hvilke motiver liker du best, og hvis du lager noen av designene, gjerne del dem med meg på instagram, twitter, facebook eller google+.

No Tools Nails

No Tools Nail Art

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen

Hei! For noen uker siden filmet jeg en video om hvordan du kan lage fem negledesign ved hjelp av en tannpirker. Videoen fikk kjempe godt respons på youtube, og jeg fikk mange forespørsler om å filme mer tannpirker design. Og det har jeg gjort! I videoen viser jeg hvordan du kan lage en rosa kamuflasje manikyr, søte tusenfryd blomster, Mikke Mus negledesign, morsom fransk manikyr og sukkerspinn negledesign. Elsker alle av dem fordi de er så enkle og raske å lage og de ser fantastisk ut. Jeg håper videoen gir deg litt inspirasjon til dine nail design! Lykke til :)

 

#negledesign #nailart #negler #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote

Stikkord:

I denne videoen viser jeg at du ikke trenger noen verktøy for å lage fantastiske negledesign. Jeg har gjort disse fem bare ved hjelp av neglelakk! De er alle veldig enkel og rask å lage, som er perfekt for nybegynnere. Jeg håper at videoen er nyttig for deg! Hvis du prøver noen av designene selv kan du dele dem med meg på instagram, facebook eller twitter. Jeg vil gjerne se dem :)

#negledesign #nailart #negler #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote

Stikkord:

Hei! Her er fem nye negledesign for deg! Alle 5 er laget ved hjelp av en tape. Designene jeg har gjort er: et hjerte, en jordbær, fliser, en bue og pastell striper. Jeg tror alle er så søt og de ​​er super enkelt å lage. Hadde så mye moro når jeg filmet videoen og jeg håper du liker resultatet :)

#negledesign #nailart #negler #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote

Stikkord:

Hei folkens! Klar for noen nye negledesign? Jeg filmet en video hvor jeg vise deg hvordan du kan lage fem enkle design med bare en tannpirker! Og neglelakk selvfølgelig;) Leopard print, slpatter, blomst, googly øyne, gradient prikker - alt dette med en tannpirker! Jeg håper virkelig du finner tutorial nyttig og la meg vite om du prøver noen av disse design selv! Lykke til!

 

#negledesign #nailart #negler #neglelakk #tutorial #youtube #DIY

Stikkord:

Hei beauties! :) Det er tid for noen stilige negledesign! Galakse negler er veldig populært akkurat nå. I videoen viser jeg deg fem forskjellige design inspirert av galaksen. Jeg tror de er alle så interessant og unik! Dette er en perfekt manikyr for en fest ;) Hvilken av de fem er din favoritt?

#negler #negledesign #galaksenegler #nailart #nails #naildesign #galaxynails #youtube #video #tutorial #DIY

Stikkord:

Har du hørt om "water marble" negledesign teknikk før? Det er en super kul måte for å farge neglene:) Du drypper dråper av neglelakk i vannet, tegne et design på vannflaten og dyppe fingeren i vannet. Så stilig! I videoen gir jeg deg alle tipsene for å lage vakre water marble neglene! Har du prøvd denne teknikken før?

#negledesign #nailart #neglene #negler #essienorge #watermarble #video #tutorial

Stikkord:

Har du en ide om hvordan iPhone vil se ut om 23 år? Jeg viser deg hvordan jeg tror fremtiden iPhone vil være i begynnelsen av videoen :) Ellers er dette en ny nail art tutorial for alle dere negler entusiaster. Jeg laget et LEGO nail art på neglene mine denne gangen. Elsker dette designet fordi det ser ut søt og morsom, og på toppen er det veldig enkelt å gjøre. Jeg håper du liker videoen og prøve det ut!

 

 
Stikkord:

Her er min ny nail art tutorial for alle dere kreative jenter ;) Jeg elsker denne overskya himmel design som er så lett å gjøre, men ser veldig pen ut.

En vakker manikyr som dette fungerer som et flott tilbehør og gjør din overall look mer interessant og morsomt :) Dette nail art krever ikke mange manikyr produkter og er perfekt for nybegynnere. Du trenger bare en blå og en hvit farget neglelakk og en dotting tool (og en gul neglelakk hvis du ønsker å lage sol). Husk at du kan være veldig kreativ når det gjelder dotting tools. Du kan også lage denne søte overskyet himmel design ved hjelp av en blyant!

 

 

Stikkord:

Her er min første nail art tutorial :) En veldig gøy design, men jeg elsker hvordan den ser ut. Den er inspirert av Turbo animerte filmen som kommer på kino i sommeren. Jeg kan ikke vente å se det!

Ned er traileren for filmen. Jeg tror Turbo er så søt :)

Stikkord:

Vil du vite hvordan du får vakre og sunne negler? I denne videoen viser jeg deg hvordan du kan hjelpe neglene til å bli sterkere og hvordan du gjør en nydelig manikyr selv! Siden det er nesten våren, lærer jeg deg hvordan du kan lage en enkel blomst design ;)

 

Stikkord:
hits