Hei! Har du pakket alle julegavene? Hvis ikke, vil denne videoen gi deg mange ideer om hvordan å pakke gaver på en unik og kul måte :) Jeg har allerede lastet opp min første gavepakking video forrige uke, så ta en titt på den hvis du ikke har sett den ennå. Alle disse ideene kan brukes til å pakke inn julegaver eller bursdagsgaver hele året rundt. Til slutt vil jeg gjerne ønske dere alle en riktig god jul :) Kos dere masse, masse!

#DIY #gavepakking #jul #presang #gjørdetselv #tutorial #video #gave #julegave #doityourself

Etter min DIY lue video, fikk jeg så mange forespørsler om å vise hvordan å strikke et skjerf! Så det gjorde jeg :) I videoen viser jeg hvordan å strikke et skjerf ved bruk av samme avrundet knitting loom som vi brukte for å lage hatten. Du skal se at det er super lett og veldig rask også. Og det spiller ingen rolle om du ikke vet hvordan å strikke i det hele tatt, fordi dette er en spesiell rask strikketeknikk som alle kan lære seg i et minutt, haha.

I videoen finner du også noen kule spesialeffekter ;)

I dag oppdaget jeg at kanalen min på youtube allerede har 30.000 abonnenter, som er bare helt utrolig! Tusen takk til de av dere som liker å se på videoene mine

#DIY #Mote #Fashion #skjerf #gjørdetselv #DIYscarf #scarf #strikking #strikke

Det er snart jul Derfor filmet jeg video med mange ideer om hvordan å pakke dine gaver :) Jeg elsker å pakke gaver! Men ikke i en vanlig  kjedelig måte. De åtte ideer som jeg kommer til å vise deg er spesielle og uventede. Jeg brukte forskjellige ting for å pynte presanger: binders, ballonger, musikk ark, garn osv. Hvilken liker du best?

 

#DIY #gavepakking #jul #presang #gjørdetselv #tutorial #video #gave #julegave #doityourself

  • Profilbilde 28, Bergen
    Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
    SaraBeautyCorner @ Youtube
    + Legg meg til som venn

hits