Vinter og kulde har kommet til Norge. Det har kommet også snø og mye glede :) Men vi må ikke glemme varme klær, så i videoen viser jeg deg hvordan du enkelt kan lage din egen lue. From scratch! Jeg vet ikke noe om sying eller strikking, men denne lue var så lett å lage! Det tar ikke mye tid heller. Tror det er en perfekt julegave eller bursdagsgave. Håper du liker videoen - jeg tror den er min beste så langt!

#DIY #Mote #Fashion #Lue #gjørdetselv #DIYBeanie #beanie #hat #strikking #strikke

Hei! her er en ny no tool nail art video for dere alle :) Negledesign jeg har laget denne gang er: en ninja turtle, en blomst, en pingvin,ballongene og et spøkelse! Alle er veldig enkel og rask å lage. Og selvfølgelig du trenger ikke noen nail art verktøy for å lage dem. Fortell meg hvilke motiver liker du best, og hvis du lager noen av designene, gjerne del dem med meg på instagram, twitter, facebook eller google+.

No Tools Nails

No Tools Nail Art

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen

  • Profilbilde 28, Bergen
    Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
    SaraBeautyCorner @ Youtube
    + Legg meg til som venn

hits