Hei, hei! :) Her er ny armbånd tutorial for dere! Denne er enda enklere og raskere å lage enn min siste. Alt du trenger er nylontråd, noen gyldne tuber, og gylneperler! Den ser nydelig ut hvis du gjør flere armbånd med forskjellige farger av nylontråd og bære dem sammen. Du kan også bære dem med andre andrearmbånd som du allerede har. Siden armbånd størrelse kan justeres er den perfekt som en gave til dine venninner;) Håper du skal prøve å lage disse flotte tube armbånd selv!

DIY Bracelet

DIY Tube Bracelets

Tube Bracelets

#DIY #mote #armbånd #gjørdetselv #video #tutorial #youtube #bracelet

Stikkord:

Hei! For noen uker siden filmet jeg en video om hvordan du kan lage fem negledesign ved hjelp av en tannpirker. Videoen fikk kjempe godt respons på youtube, og jeg fikk mange forespørsler om å filme mer tannpirker design. Og det har jeg gjort! I videoen viser jeg hvordan du kan lage en rosa kamuflasje manikyr, søte tusenfryd blomster, Mikke Mus negledesign, morsom fransk manikyr og sukkerspinn negledesign. Elsker alle av dem fordi de er så enkle og raske å lage og de ser fantastisk ut. Jeg håper videoen gir deg litt inspirasjon til dine nail design! Lykke til :)

 

#negledesign #nailart #negler #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote

Stikkord:

I denne videoen viser jeg at du ikke trenger noen verktøy for å lage fantastiske negledesign. Jeg har gjort disse fem bare ved hjelp av neglelakk! De er alle veldig enkel og rask å lage, som er perfekt for nybegynnere. Jeg håper at videoen er nyttig for deg! Hvis du prøver noen av designene selv kan du dele dem med meg på instagram, facebook eller twitter. Jeg vil gjerne se dem :)

#negledesign #nailart #negler #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote

Stikkord:
  • Profilbilde 28, Bergen
    Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
    SaraBeautyCorner @ Youtube
    + Legg meg til som venn

hits