Kjære lesere! Håper det går bra med dere og dere nyter søndagen. Jeg har en ny gjør det selv prosjekt å dele med dere. I videoen viser jeg hvordan å lage disse flotte armbåndene. Alt dere trenger er en nylon knotting ledning, en sjarm og noen verktøy. Armbåndene er veldig lett å gjøre, teknikken jeg brukte er en enkel square knot technique. Det tar ca 1-2 timer å fullføre ett armbånd. Jeg lagde to av dem, en med lilla og en med rosa ledningen. Men jeg vil definitivt lage en grønn og en marineblå også. De er bare så søt! Håper dere skal prøve å lage dem ;)

#DIY #mote #armbånd #gjørdetselv #video #tutorial #youtube #bracelet

Stikkord:
  Kommentarer: 7    Postet: 22.09.2013   Klokken: 19:41   Kategori: Blogg

Det har vært litt mer enn åtte måneder siden jeg begynte med min youtube kanal. Tiden har gått så fort - i min fritid var jeg opptatt med filming, redigering og skriving av blogginnlegg. Men jeg elsket hvert sekund av det. Er veldig glad for å se så god respons på youtube fra mine seere. Alle de fine kommentarene og støtte som jeg får fra dere betyr ganske mye for meg.

Den andre dagen fikk jeg kommentar fra noen at jeg har en av de raskest voksende skjønnhet kanaler i Norge, som er bare utrolig! I siste ukene fikk jeg mer en 100 nye abonnenter per dag!! Her er litt analytics:

Jeg vil at mine videoer er lærerikt og positivt. Akkurat jobber jeg på noen flotte videoer som bør være opp neste uke. De vil omfatte fantastiske spesialeffekter og jeg er så spent på å se det endelige resultatet. Følg med! :)


Ha en fin søndag kveld

#blogg #youtube #skjønnhet #kanal #mote #antrekk #fashion

  Kommentarer: 7    Postet: 22.09.2013   Klokken: 19:41   Kategori: Blogg
Stikkord:

Hei! Her er fem nye negledesign for deg! Alle 5 er laget ved hjelp av en tape. Designene jeg har gjort er: et hjerte, en jordbær, fliser, en bue og pastell striper. Jeg tror alle er så søt og de ​​er super enkelt å lage. Hadde så mye moro når jeg filmet videoen og jeg håper du liker resultatet :)

#negledesign #nailart #negler #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote

Stikkord:
  Kommentarer: 6    Postet: 08.09.2013   Klokken: 18:25   Kategori: Mote og Antrekk

Hei dere! Jeg er tilbake fra min ferie i Sør-Europa og her er klær som jeg har kjøpt der. Alt er fra Italia, bortsett fra Moods of Norway sko som jeg har kjøpt i Bergen. 

Først ut er denne mørke rød boblejakke fra Marella. Jeg elsker fargen, stilen og det er den mykeste jakke jeg noensinne har eid! Jeg fikk den på salg for 103 eur, redusert fra 260 eur! Amazing!

Neste kjøpte jeg denne kjolen i Zara. Materialet er veldig tykk, perfekt for høsten og vinteren. Du kan bruke den med pumps for en kveld på byen eller med svarte lærstøvler og en cardigan for jobb og skole. Den var 39 eur.

Jeg også kjøpte de grå Gas Jeans. Sumatra Superslim bukser fra Gas er mine favoritt bukser noensinne. Som du kan se jeg allerede har mange forskjellige farger av samme modell, haha! Disse er de eneste lange bukser som jeg har vært å kjøpe for de siste to årene. De er bare super komfortabel og passer meg perfekt. Normalt koster de 100 eur, men jeg fikk min grå på 50% salg :)

Til slutt kjøpte jeg disse herlige Moods of Norway sko som jeg elsker! De var også på 50% salg, og jeg betalte kr 250. Jeg vil trolig bruke dem mer neste vår og sommer fordi været var ikke noe bra her i Bergen i det siste.

Håper du hadde en fin helg

#mote #innkjøp #fashion #haul #clothes #outfits #antrekk #kjole #moodsofnorway #zara #jeans

  Kommentarer: 6    Postet: 08.09.2013   Klokken: 18:25   Kategori: Mote og Antrekk
Stikkord:
 • Profilbilde 28, Bergen
  Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
  SaraBeautyCorner @ Youtube
  + Legg meg til som venn

hits