Hei beauties! :) Det er tid for noen stilige negledesign! Galakse negler er veldig populært akkurat nå. I videoen viser jeg deg fem forskjellige design inspirert av galaksen. Jeg tror de er alle så interessant og unik! Dette er en perfekt manikyr for en fest ;) Hvilken av de fem er din favoritt?

#negler #negledesign #galaksenegler #nailart #nails #naildesign #galaxynails #youtube #video #tutorial #DIY

Stikkord:
  Kommentarer: 4    Postet: 21.07.2013   Klokken: 15:24   Kategori: Makeup

Denne gangen filmet jeg en sminke tutorial. Det var på tide, haha :) Øyne er ganske dramatisk, inspirert av havet, sommer og havfrue. Derfor har jeg brukt mye av turkis farge! Hadde så mye moro når jeg filmet denne videoen, og er veldig fornøyd med det endelige resultatet. Jeg vet at dette ikke er en hverdagslig makeup, men for en sommer tema fest dette ville være perfekt. Liker du videoen?

 

#makeup #sommer #havfrue #video #youtube #tutorial #sminke #festsminke

  Kommentarer: 4    Postet: 21.07.2013   Klokken: 15:24   Kategori: Makeup
Stikkord:

Har du hørt om "water marble" negledesign teknikk før? Det er en super kul måte for å farge neglene:) Du drypper dråper av neglelakk i vannet, tegne et design på vannflaten og dyppe fingeren i vannet. Så stilig! I videoen gir jeg deg alle tipsene for å lage vakre water marble neglene! Har du prøvd denne teknikken før?

#negledesign #nailart #neglene #negler #essienorge #watermarble #video #tutorial

Stikkord:
  Kommentarer: 15    Postet: 12.07.2013   Klokken: 23:21   Kategori: Blogg

Hei,

Da har jeg sett gjennom alle fine blogger deres. Var kjempe imponert over bloggene, dere er alle utrolig flinke! Derfor har jeg laget en inspirerende collage med bilder fra alle blogene deres. 

Men først her er linkene til de 5 blogger jeg likte best:

lellem.blogg.no - Lene er interessert i foto og webdesign. Hun har en fantastisk blogg med masse fine bilder og litt fra hverdagen. Jeg er kjempe imponert over bloggen din, Lene! :)

jknegledesign.blogg.no - Janne er utrolig flink med negledesign! Jeg finner masse inspirasjon på bloggen hennes siden jeg liker negledesign selv :) 

littlegirlbigworld.blogg.no - Randi tar masse fine bilder fra hverdagen og skriver om opplevelsene. Elsker bloggen din!

mayflowers.blogg.no - masse fint innlegg om mote, DIY, hverdag og fotografi! Veldig interessant blogg og de fine bilder! Jeg er imponert :)

katarinagroth.blogg.no - Katarina skriver om mote, skjønnhet og hverdag. Utrolig fin blogg! Hun har også en youtube kanal. Jeg har linket kanalen fra Katarina på youtube kanalen min som "featured".

Tusen takk til alle som var med i linkerunden!

Ha en fin helg alle sammen

#linkerunde #blogglinker

  Kommentarer: 15    Postet: 12.07.2013   Klokken: 23:21   Kategori: Blogg
Stikkord:
  Kommentarer: 18    Postet: 07.07.2013   Klokken: 16:42   Kategori: Mote og Antrekk

Hallo! Det er kjempefin dag i Bergen i dag, derfor filmet jeg en youtube video utenfor! Her er noen bilder av antrekket mitt. Jeg elsker sterke neonfarger for sommeren :)


Ikke glem å registrere deg til linkerunde hvis du ikke allerede har. Alle detaljer finner du i mitt forrige innlegg. Jeg skal annonsere bloggene jeg liker mest neste uke. Ha en fin søndag videre

#mote #klær #fashion #outfits #OOTD #linkerunde #antrekk

  Kommentarer: 18    Postet: 07.07.2013   Klokken: 16:42   Kategori: Mote og Antrekk
Stikkord:
  Kommentarer: 29    Postet: 04.07.2013   Klokken: 20:34   Kategori: Blogg

Jeg tenkte på å ha en linkerunde på bloggen min. Skal lage en inspirerende collage med 3 bilder for hver av de 5 bloggene jeg liker mest.

Ut av de fem bloggene skal jeg velge en som er min favoritt. Siden mange av oss bloggere også har en youtube kanal, skal vinneren være linket på youtube kanalen min, som "featured" kanal, i en måned. Vinneren skal også være min eneste featured kanal på youtube siden min!

Jeg håper dette høres bra ut:) Gleder meg til å sjekke ut alle bloggene deres

Det du må gjøre for å være med er:

1) Skriv under 3 - 5 nøkkelord som beskriver bloggen din.

2) Følg meg på Bloglovin (knappen ned). Skriv i kommentaren at du følger meg.

#linkerunde #konkurranse #giveaway #youtube #shoutout  #blogg

  Kommentarer: 29    Postet: 04.07.2013   Klokken: 20:34   Kategori: Blogg
Stikkord:
  Kommentarer: 16    Postet: 03.07.2013   Klokken: 19:18   Kategori: Mote og Antrekk

Hei hei!

I dag har jeg nådd 1000 abonnenter på Youtube!!! Jeg er takknemlig til alle dere for støtte, fine kommentarer og forslag:) Det har vært seks måneder siden jeg lastet opp min første video og til nå er det allerede 24 videoer på kanalen min og over 50.000 visninger. Har jobbet veldig hardt på hver eneste en av dem, sammen med min fantastiske kjæreste, som hjelper meg mye!

Jeg forbereder en liten overraskelse til dere som følger bloggen min snart;)

Her er også noen bilder av antrekket min. Likte dere?

1000 TAKK 

#mote #klær #fashion #outfits #OOTD #youtube #subscribe #takk #hurra

  Kommentarer: 16    Postet: 03.07.2013   Klokken: 19:18   Kategori: Mote og Antrekk
Stikkord:
 • Profilbilde 28, Bergen
  Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
  SaraBeautyCorner @ Youtube
  + Legg meg til som venn

hits