Hei! Det var lenge siden min siste video men det betyr ikke at jeg slappet av :) Var faktisk veldig opptatt med filmingen av to episke videoer! Første går om 10 fantastiske DIY mobiltelefon ideer. Jeg viser hvordan du kan lage beskyttelsesveske, hvordan å gjøre hodetelefonene dine dødskule og fargerike, og hvordan du kan selv dekorere mobiltelefon deksler.

 

GIVEAWAY TIME!!! :)

Jeg gir bort ny Samsung Galaxy S5 til en av dere som skal delta i Samsung Galaxy Stories kampanje! Du kan lese hvordan du kan delta i konkurransen her http://galaxystories.com/ 

Samsung er på jakt etter en ny youtube stjerne! Vinneren av konkurransen får profesjonell hjelp til å lage en web-serie for Youtube!

- For å delta i konkurransen via Youtube må du lage film, poste det på Youtube og gå inn på galaxystories.com og lage en profil. Deretter må du laste opp Youtube-linken og godkjenne vilkårene.

- For å delta i konkurransen via Instagram må du lage bilde, poste det på din Instagramprofil og i tillegg tagge posten med #galaxystories. Deretter må du laste opp materialet på galaxystories.com.

- For å delta i konkurransen via Twitter må du skrive en tekst / lage et bilde, poste det på din Twitterkonto og tagge posten med #galaxystories. Deretter må du laste opp materialet på galaxystories.com.

Samsung skal da velge en vinner - den neste youtube stjerne!

OBS! Hvis du deltar i konkurransen, legg linken til ditt bidrag (video/ bilde/ tekst) i kommentarfeltet under min DIY 10 Easy Phone Projects video. Du må tagge kommentaren med #galaxystories. Ut av alle dere som skal lege ut linken i kommentarfeltet til videoen min, skal jeg valge en som skal motta ny Samsung Galaxy S5!

Håper virkelig at dere deltar, jeg tror premiene er fantastiske!

#gjørdetselv #video #DIY #youtube #konkurranse #fashion #mote #blogg #samsung #samsunggalaxys5 #galaxys5 #tutorial #Bergen

Vi hadde fantastisk vær her i Bergen de siste dagene! :) Og siden sommeren har endelig kommet filmet jeg vakkre mix & match sommer negler. De inkluderer sjøstjerner, skjell, havet og en glitrende aksent på ringfingeren. Selv om du ikke er vant til slike sprø negler, er sommeren en perfekt tid til å prøve dem. Lykke til!

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #sommer #havet #strand #ferier

  • Profilbilde 28, Bergen
    Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
    SaraBeautyCorner @ Youtube
    + Legg meg til som venn

hits