Har du noen gang hørt om knoke ringer (knuckle rings)? Knoke ringene ser ut som normale ringer, men du bære dem i midten av fingeren, over knoke :) Disse ringene er veldig populært, og i denne videoen skal jeg vise deg hvordan du kan lage dem selv!

Knoke ringerHvis du foretrekker vanlige ringer, kan du bare lage en større sirkel (bruk en større avrunding verktøy), og du kan bruke alle disse designene som normale ringer. Alt du trenger for å lage en knoke ring er tang, smykker wire og en avrundet verktøy som mascara eller en leppestift.

Celebrity (Rihanna) Knuckle RingsHvilken design liker du best - kløver, hjerte eller bue?

#DIY #Ring #KnuckleRing #KnokeRing #Bergen #Video #Youtube #Gjørdetselv #Bue #kløver #Hjerte

Stikkord:
  Kommentarer: 25    Postet: 26.06.2013   Klokken: 22:14   Kategori: Mote og Antrekk

Jeg har gjort litt shopping i de siste dagene. Elsker min minty-green genser som jeg kjøpte på Vero Moda for 100kr! Det var et kjempegodt kjøp;)

Tank top er fra Monki. Jeg var på jakt etter en sån lang topp lenge. Elsker hvordan den passer og kan bruke den med leggings fordi den er lang nok.

Og til slutt trengte jeg nye treningsklær. Elsker å trene, og nå med fine klær har jeg enda mer motivasjon;)

Likte du? Ha en fin kveld 

#mote #innkjøp #klær #fashion #outfits #OOTD #VeroModa #Asics #Monki

  Kommentarer: 25    Postet: 26.06.2013   Klokken: 22:14   Kategori: Mote og Antrekk
Stikkord:
  Kommentarer: 5    Postet: 24.06.2013   Klokken: 21:41   Kategori: Blogg

@SaraBeautyCorner! Vi kan være Instagram venner ;)


#instagram #bilder #Bergen #youtube

  Kommentarer: 5    Postet: 24.06.2013   Klokken: 21:41   Kategori: Blogg
Stikkord:

I dagens video skal jeg vise deg hvordan du kan lage to vakre armbåndene selv. Du vil trenge noen skru mutteren, tråd for den første armbånd og bånd for den andre. Armbåndene med skru mutteren er svært poular denne sommeren. Jeg har sett dem i mange butikker som H&M, Accessorize, Vero Moda osv. Elsker at de er så enkle og billige å lage. Hvilken liker du best? Første eller andre?

#armbånd #mote #DIY #gjørdetselv #youtube #video #bergen

Stikkord:
  Kommentarer: 19    Postet: 15.06.2013   Klokken: 15:58   Kategori: Mote og Antrekk

Hei hei! Her er en video for alle dere mote elskere! Jeg viser dere fire forskjellige antrekk som jeg liker å ha på seg når det er varmt ute. Vi filmet videoen på Løvstakken i Bergen. Heldigvis hadde vi en veldig fin og varm dag og ikke mange mennesker rundt:) Jeg er litt sjenert når kjæresten og meg filmer og folk ser oss. Du vet hva jeg mener haha;) Jeg håper at du liker videoen, og ikke glem å fortelle meg hvilke antrekk liker du mest! Ha en fin helg videre

Jeg Elsker Norge :)

 

#Sommer #Antrekk #Video #Youtube #Bergen #Mote #skjønnhet

  Kommentarer: 19    Postet: 15.06.2013   Klokken: 15:58   Kategori: Mote og Antrekk
Stikkord:
  Kommentarer: 16    Postet: 12.06.2013   Klokken: 21:44   Kategori: Mote og Antrekk

Hei dere! Jeg gjorde litt shopping i det siste, og jeg vil dele ting som jeg kjøpte med deg. Jeg elsker den grønne fargen som du kan se;) Toppen ser flott paret med jeans og Converse for en casual antrekk eller med hæler for party. Den korte ermet cardigan vil være perfekt med kjoler når det er litt kaldt for å bare gå med kjole.

Har også kjøpt disse to tank topper, som er lange nok slik at jeg kan brukke dem med leggings. Når det ikke er varm nok, tar jeg på meg en cardigan og et belte, og jeg er klar til å gå.

For to uker siden var jeg i Stryn og gikk i Moods of Norway outlet butikk. Der fant jeg disse fantastiske skinnhansker for bare 100kr! Jeg vet at jeg vil bruke dem mye i vinter.

Takk for at du stakk innom på bloggen min og ha en fin kveld! ❤
  Kommentarer: 16    Postet: 12.06.2013   Klokken: 21:44   Kategori: Mote og Antrekk
Stikkord:

Jeg har en nail art striper tutorial for dere i dag! Nail art striper er i utgangspunktet en neglelakk pensel, og med den du kan lage svært presise linjer og andre figurer. Sist gang delte jeg LEGO nail art video med deg, hvor jeg har brukt min striper. Gå å se den hvis du ikke allerede har sett den ;) Jeg elsker min nail art presisjon pensel så mye, siden nå kan jeg lage så mange flotte motiver som jeg ikke kunne gjøre før. Meg og kjæresten min filmet denne videoen på Fløyen i Bergen og det var en veldig fin dag for å være ute i solen. Elsker at været var fint siste dagene og vi kan filme ute i naturen. Vakre bakgrunn gjør en stor forskjell i videoer, og ingen bakgrunnen er penere enn den norske naturen sant!? ;)

 

 

#DIY #Gjørdetselv #Video #Bergen #skjønnhet #Negledesign #Negler #Youtube

Stikkord:

Har du en ide om hvordan iPhone vil se ut om 23 år? Jeg viser deg hvordan jeg tror fremtiden iPhone vil være i begynnelsen av videoen :) Ellers er dette en ny nail art tutorial for alle dere negler entusiaster. Jeg laget et LEGO nail art på neglene mine denne gangen. Elsker dette designet fordi det ser ut søt og morsom, og på toppen er det veldig enkelt å gjøre. Jeg håper du liker videoen og prøve det ut!

 

 
Stikkord:
 • Profilbilde 28, Bergen
  Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
  SaraBeautyCorner @ Youtube
  + Legg meg til som venn

hits