Hei! Hvis du ønsker å lage noen søte armbånd i to minutter, denne videoen er perfekt for deg :) Alt du trenger er en sjarm og tråd. Elsker disse armbåndene spesielt om sommeren :) De gjør mine antrekk mer interessant og fargerikt. Disse armbåndene er også perfekt som liten gave til dine beste venner. Håper du liker dem.

Vennskapsarmbånd

#DIY #Mote #Fashion #armbånd #gjørdetselv #video #tutorial #youtube #bracelet #blogg #søte #Bergen

I denne videoen viser jeg hvordan å lage fem søte negledesign inspirert av dyrene! Jeg laget en ku, flamingo, ugle, panda og en bie :) Disse designene er perfekt som en aksent på ringfingeren. Jeg jobbet veldig hardt på video, og jeg elsker det endelige resultatet. Håper at dere liker den også! 

Animals Nail Art

dyrene negledesign

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #fashion #blogg #dyr #dyrene #ku #flamingo #ugle #panda #bie

  Kommentarer: 6    Postet: 11.05.2014   Klokken: 11:04   Kategori: Blogg
Et par uker siden nådde jeg 100000 abonnenter på YouTube kanalen min! Jeg ønsket å skrive dette blogginnlegget bare for å takke alle som har støttet meg siden jeg begynte. Det var et fantastisk år, og jeg vet at the best is yet to come, haha! Har så mange flotte video ideer i hodet mitt, og kan ikke vente til å filme dem og dele med dere alle:) Håper dere nyter denne vakre våren

  Kommentarer: 6    Postet: 11.05.2014   Klokken: 11:04   Kategori: Blogg
 • Profilbilde 28, Bergen
  Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
  SaraBeautyCorner @ Youtube
  + Legg meg til som venn

hits