Kommentarer: 12    Postet: 29.05.2013   Klokken: 17:57   Kategori: Blogg

Har nettopp komt hjem fra jobb, og innså at jeg har 500 abonnenter på Youtube. HURRA! :) Jeg er utrolig glad og vil takke til alle som ser på videoene mine og støtte meg. Alle de fine ordene egentlig betyr veldig mye for meg. Jeg har gjort mange vennskap, lært så mye om fotografering og redigering siden jeg startet med Youtube. Jeg vet at jeg har fortsatt mye å lære og der er mange muligheter til å gjøre videoene enda bedre. Jeg gleder meg til å lage mange mer flotte videoer for dere. Er spesielt spent for min neste video, som kommer veldig snart. Jeg og kjæresten min har jobbet så lenge på redigering og vi håper du vil like det.

500 abonnenter Youtube

  Kommentarer: 12    Postet: 29.05.2013   Klokken: 17:57   Kategori: Blogg
Stikkord:
  Kommentarer: 15    Postet: 26.05.2013   Klokken: 13:27   Kategori: Mat

Jeg laget en blåbærpai for kjæresten min bursdag i går. Den var deilig derfor jeg skal dele oppskriften med dere :)

Deig: 350g hvetemel, 1ts bakepulver, 2 eggeplommer, 1ts vaniljesukker, 100g sukker, 150g mykt smør/margarin, 3 skjer yoghurt

Det er bare å blande alt til bunnen og legge 2/3 av den in i paiform.

Fyll: 350g blåbær, 50g sukker, 1ts vaniljesukker, 1/2ts kanel, 1 skje hvatemel

Forsiktig bland disse ingrediensene og legge på toppen av bunnen. Bruk resten av deigen til å dekke paien. Stek på 180 grader i ca 40 min.


Bon Appétit!

  Kommentarer: 15    Postet: 26.05.2013   Klokken: 13:27   Kategori: Mat
Stikkord:

I dette gjør det selv video viser jeg hvordan å lage en sminkekost. Alt du trenger er en blyant, en slags naturlig hår, lim og saks. For å vise deg hvordan min sminkekost fungerer har jeg også laget en brun smokey eye. Jeg brukte MAC koster på ett øye og mine koster på den andre. Videoen har fått gode tilbakemeldinger på youtube, så jeg håper du vil like den også :)

Stikkord:

Vi alle har gamle klær på baksiden av skapet vårt, som vi ikke bruker lenger. Kanskje de ikke passer, er de ute av mote eller er de rett og slett for kjedelig.

Klær makeover
I denne videoen viser jeg deg hvordan du kan forvandle gamle klær til nye med bare noen enkle triks. I videoen renovere jeg en gammel kjole til en ny chic kjole, som jeg kan bruke til forskjellige anledninger, som en date, middag ute eller fest med venner. Du kan også bruke de samme teknikkene på en t-skjorte. Jeg håper du liker videoen og lære noe nytt :)

 
Stikkord:

Her er min ny nail art tutorial for alle dere kreative jenter ;) Jeg elsker denne overskya himmel design som er så lett å gjøre, men ser veldig pen ut.

En vakker manikyr som dette fungerer som et flott tilbehør og gjør din overall look mer interessant og morsomt :) Dette nail art krever ikke mange manikyr produkter og er perfekt for nybegynnere. Du trenger bare en blå og en hvit farget neglelakk og en dotting tool (og en gul neglelakk hvis du ønsker å lage sol). Husk at du kan være veldig kreativ når det gjelder dotting tools. Du kan også lage denne søte overskyet himmel design ved hjelp av en blyant!

 

 

Stikkord:
  Kommentarer: 12    Postet: 01.05.2013   Klokken: 12:47   Kategori: Mote og Antrekk

Her er en våren outfit, som jeg liker å bære så mye! Jeg elsker leggings, All Star sko og denim skjorter :) I videoen kan du se hvordan jeg liker å kombinere dem :) Været har vært ganske dårlig i Bergen siste ukene :( Men når det blir litt varmere vil jeg filme mer vår og sommer mote videoer. Gleder meg!

 
  Kommentarer: 12    Postet: 01.05.2013   Klokken: 12:47   Kategori: Mote og Antrekk
Stikkord:
 • Profilbilde 28, Bergen
  Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
  SaraBeautyCorner @ Youtube
  + Legg meg til som venn

hits