Hei! Det er på tide å være kreativ med papir igjen :) Denne gangen har jeg laget søte papir tulipaner! I videoen viser jeg to enkle versjoner av origami tulipaner. Jeg bruker dem som dekorasjon på rommet mitt og bare elsker hvordan de gjør leiligheten min mer fargerik. Perfekt for våren! Tulipanene tar bare to minutter å lage og er også perfekt for en liten overraskelse til mamma eller venninnene dine. Håper du hadde en fantastisk søndag!

Papir Tulipaner

Origami Tulip

#Gjørdetselv #origami #Tulipaner #DIY #papir #romdekor #youtube #inspirasjon #bergen #blogg #Tulip #blomst #blomster #Gave

Hei! Jeg har en super kul negledesign for å dele med dere. Denne gang har jeg laget stitched nails. Du kan bytte den rosa neglelakk for en andre farge hvis du foretrekker det, men jeg bare elsker hvordan rosa, hvit og svart ser ut sammen. Liker dere neglene? God Påske!

Cute Nails

søte negler

Negler

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote #bergen #søte #gjørdetselv #rosa #påske #fashion #blogg

Etter jeg laget et hjerte vennskap armbånd mange spurte meg om å gjøre mer enklere armbånd design. Så i denne videoen viser jeg dere hvordan å lage en chevron armbånd. Dette er enda enklere å lage og det ser like søt. Håper du liker videoen :)

DIY Chevron vennskapsarmbånd

#DIY #Mote #Fashion #armbånd #gjørdetselv #video #tutorial #youtube #bracelet

  • Profilbilde 28, Bergen
    Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
    SaraBeautyCorner @ Youtube
    + Legg meg til som venn

hits