Hei! Denne gangen filmet jeg One Direction negler! Fikk så mange forespørsler om å lage denne videoen. Jeg tror disse neglene er perfekt for en 1D konsert :) Liker du One Direction? Jeg vil ikke kalle meg selv en Directioner men liker musikken. Vennligst dele denne videoen med alle One Direction fans du kjenner, haha! Takk :)

One Direction Nails

One Direction Negler

#onedirection #1d #negler #NailArt #Nails #video #negledesign #youtube #diy #mote #gjørdetselv #directioner #directioners

Hei! I denne videoen viser jeg dere hvordan å lage en søt sommerfugl fra papir! Jeg har gjort flere og ha dem på veggen for et nydelig rom dekorasjon. Perfekt for våren! En sommerfugl tar bare to minutter å lage, og alt du trenger er et stykke papir! Hoper dere liker videoen :)

#Gjørdetselv #origami #sommerfugl #DIY #papir #romdekor #youtube #inspirasjon

  Kommentarer: 2    Postet: 17.03.2014   Klokken: 21:21   Kategori: Blogg

Hei! Jeg har små giveaways på Twitter og Facebook :) Bare en liten oppmerksomhet for å si takk for støtte på Youtube kanalen min. Forresten, jeg har nettopp passert 75000 abonnenter på Youtube, som er bare utrolig!

For å delta i konkurransen på Facebook må dere:

 • Like min facebook side: https://www.facebook.com/SaraBeautyCorner
 • Dele & like min sommerfugl video innlegg på Facebook

 

For å delta i konkurransen på Twitter:

 • Følg meg på twitter: @SaraBeautyC
 • Retweet min sommerfugl tweeten

That's it :)

#konkurranse #giveaway #twitter #facebook #youtube

  Kommentarer: 2    Postet: 17.03.2014   Klokken: 21:21   Kategori: Blogg

Hei! I denne videoen viser jeg en nydelig mix & match manikyr. Når du lager mix & match negler er det viktig å velge 2 eller 3 hoved neglelakk farger. Deretter kan du lage forskjellige design som kombinerer disse fargene. Elsker mix & match neglene, synes de er kjempe kult og spennende. Perfekt for våren og sommeren! Liker dere? 

Mix & Match Negler

Mix And Match Nails

#negledesign #nailart #negler #nails #neglelakk #tutorial #youtube #DIY #mote

 • Profilbilde 28, Bergen
  Hei, jeg er Sara og jeg er en skjønnhet blogger og YouTuber. På bloggen min finner du innlegg om sminke, mote, gjør det selv (DIY), negledesign og hverdagen min. Jeg håper du liker den! Du kan finne videoene mine i min skjønnhet hjørne:
  SaraBeautyCorner @ Youtube
  + Legg meg til som venn

hits